Dotyczy studentów stacjonarnych i niestacjonarnych I i II stopnia rozpoczynających lektorat w semestrze letnim 2024/2025r.
Zgodnie z Regulaminem Studiów obowiązują następujące zasady zapisów na lektoraty z języków obcych.
§11, pkt. 7.: Zapisy na język obcy w ramach lektoratu odbywają się elektronicznie w systemie USOSweb w semestrze poprzedzającym semestr, w którym będą odbywać się wymienione zajęcia. Student, który nie dokona wyboru w terminie, zostaje przypisany do grupy przez koordynatora przedmiotu.
Zapisy są dwu etapowe. I etap, który odbył się w semestrze zimowym 2024/2025, miał na celu zebranie preferencji studentów, czyli ustalenie na lektorat z jakiego języka student chce uczęszczać.
UWAGA:
Wybór dokonany w I etapie zapisów jest ostateczny i obowiązujący w II etapie. Studenci, którzy nie dokonają wyboru na lektorat w tym etapie, zostaną dopisani do języków automatycznie bez uwzględniania preferencji.
II etap odbędzie się 19 – 20 lutego 2025 r., studenci dokonują wyborów konkretnych grup zajęciowych (dzień, godzina) w ramach wybranego wcześniej języka.
UWAGA:
Studenci, którzy nie dokonają zapisu na lektorat w II etapie, zostaną dopisani do grup,
w których zostaną wolne miejsca, losowo, bez uwzględniania preferencji.
Oba etapy odbywają się elektronicznie w systemie USOSWeb (sekcja „Kalendarz rejestracji”).
Szczegółowe informacje na temat zapisów w semestrze zimowym roku akademickiego 2024/2025.
STUDIA I STOPNIA STACJONARNE
KIERUNEK: Dietetyka i jakość żywności – obecny I rok (1 sem.) – język obcy na I roku (2 sem.)
STUDIA II STOPNIA STACJONARNE
KIERUNKI:
Logistyka, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji – obecny I rok (2 sem.) – język obcy na II roku (3 sem.)
STUDIA II STOPNIA NIESTACJONARNE
KIERUNKI:
Logistyka, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji – obecny I rok (2 sem.) – język obcy na II roku (3 sem.)