Skip to content
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Twitter
Search for:
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Twitter
Szukaj
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Twitter
Szukaj
Facebook
Linkedin
Instagram
Youtube
Twitter
Szukaj
Wydział Inżynierii Produkcji i Logistyki
Aktualności
Wydział
O WYDZIALE
O wydziale
Struktura organizacyjna
Kontakt
BIP
KATEDRY
Katedra Fizyki
Katedra Inżynierii Bezpieczeństwa i Systemów Technicznych
Katedra Inżynierii Biosystemów i Procesów Chemicznych
Katedra Logistyki
Katedra Matematyki i Zastosowań Informatyki
Katedra Zarządzania i Inżynierii Produkcji
WŁADZE WYDZIAŁU
Władze wydziału
Poczet Dziekanów
Rada dziekańska
Rada naukowa dyscypliny
Rady dydaktyczne
Pełnomocnik Rektora ds. jakości kształcenia
INFORMACJE
Logotyp
Galeria
Przewodnik po studiowaniu
Nasi absolwenci
Badania i Nauka
AKTUALNOŚCI
Aktualności naukowe
Współpraca z otoczeniem społeczno-gospodarczym
SEMINARIA
Konferencje
Konferencje – archiwum
NAUKA
Szkoła Doktorska
Postępowanie awansowe
PROJEKTY I PUBLIKACJE
Publikacje pracowników
Laboratoria i aparatura
Student
NA SKRÓTY
Plany zajęć
Organizacja roku studenckiego
Zajęcia odwołane
E-learning
Dyżury dziekańskie
Opiekunowie kierunków
Opiekunowie praktyk
Wykaz starostów
Koła naukowe
STUDIA
Katalog przedmiotów humanistyczno-społecznych
Indywidualna Organizacja Studiów
System zapewnienia jakości kształcenia
Praktyki studenckie
Wycieczki, wyjazdy studyjne, wyjścia terenowe
AKTYWNOŚCI
Oferty praktyk, staży, pracy
Studia za granicą - Erasmus +
Akademickie Biuro Karier
Centrum Językowe
Akademicki Związek Sportowy
Centrum Wsparcia Psychologicznego
Informacje dla studentów z niepełnosprawnością
OBRONY
Praca dyplomowa
Egzamin dyplomowy
Zagadnienia do obrony pracy dyplomowej
Kierunki studiów
STUDIA I STOPNIA
Dietetyka i jakość żywności (NOWOŚĆ)
Inżynieria bezpieczeństwa
Logistyka
Technologia żywności i żywienie człowieka
Zarządzanie i inżynieria produkcji
STUDIA II STOPNIA
Logistyka
Zarządzanie i inżynieria produkcji
Kandydat
Gdzie jesteś:
Strona główna
/
Publikacje pracowników